Heb je een klacht over de behandeling?

De Nederlands Instituut voor Psychologen

Het is een bijzonder beroep waar je als behandelaar heel zorgvuldig met je werk om moet gaan. Het is belangrijk om onophoudelijk kennis uit te wisselen, je te laten controleren en begeleiden en samen met collega’s zorgt dat ons werk het beste werk is dat we nu kunnen leveren.
Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta openen voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken.

Goed contact met jou

Goed contact met mijn cliënten is één van de fundamenten van mijn werk. Niet om klantvriendelijk te zijn, maar omdat dat contact één van de onderdelen is van het proces dat je doorloopt in een behandeling.

Ik doe er dan ook alles aan om je de ruimte te geven jezelf te zijn en te zeggen wat je op je hart hebt (ook als dat over de behandeling zelf of over mij gaat). In de regel hebben mijn cliënten geen klachten en gelukkig kunnen ze het als die er zijn altijd goed uitspreken en komen we er samen uit.

Contact met psycholoog Middelburg

Voor vragen, informatie of hulp, bel met ons secretariaat. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen je goed advies geven. Aan de hand van jouw hulpvraag vinden we de juiste behandeling bij je klacht, zo ben je snel geholpen. Wij kunnen direct een afspraak voor je inplannen zonder wachtlijst. Bel ons op 085-4014720.